Μητροπολίτης Σίο: «Ευχαριστούμε την αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την κατανόηση»

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Τα μέλη της αντιπροσωπείας του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την προσέγγισή τους, ευχαρίστησε πριν από λίγο ο Σεβ. Μητροπολίτης Σίο του Πατριαρχείου Γεωργίας.
Ο «σύνθρονος» Μητροπολίτης του Πατριαρχείου Γεωργίας, αμέσως μετά την συνάντηση που είχαν με Αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ήταν μια πολύ σημαντική συνάντηση. Συζητήσαμε πολλές λεπτομέρειες. Το σημαντικότερο είναι ότι είδαμε σαφώς την εποικοδομητική προσέγγισή τους προς την εκκλησία μας.»
Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Σιο τόνισε: «Είπαν ότι δεν έχουν έρθει να μας πείσουν να πάρουμε μια συγκεκριμένη απόφαση. Είναι επίσης σημαντικό να μπορούν να καταλάβουν, γιατί δεν θέλουμε να πάρουμε μια βεβιασμένη απόφαση.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ποιός είναι χριστιανός;

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι χριστιανοί είναι χριστιανοί, όταν σκέπτονται, καθένας μόνος του αλλά και μεταξύ τους, ως σύνολο, ό,τι είναι «εν Χριστώ Ιησού», διότι αυτό … [...]

Ιερεεας στην Φλωρινα ελεγχει δημοσιως βουλευτη του Συριζα, ζητωντας του να μετανοησει για την προδοσια της Μακεδονιας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγχαρητήρια στον Ιερέα της Φλώρινας που ευγενικά και τεκμηριωμένα έβαλε στη θέση του τον θρασύτατο προδότη της Μακεδονίας! Ο τραμπούκος είναι εκείνος, αφού αγενώς … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΗ΄ (18η) Φεβρουαρίου, μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών ΛΕΟΝΤΟΣ Πάπα Ρώμης.

Λέων ο εν Αγίοις Πατήρ ημών ήτο κατά τους χρόνους του βασιλέως Θεοδοσίου Β΄ του Μικρού και των διαδόχων αυτού Μαρκιανού και Λέοντος, δια δε την υπερβολικήν αυτού … [...]