Μνημόσυνο Μακαριστού Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Ιωάννη

Ανήμερα της εορτής της Σύναξης του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος ιερούργησε στην Ιερά Μονή των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης και τέλεσε μνημόσυνο του Προκατόχου του, Μακαριστού Μητροπολίτου Ιωάννου.
Παρέστη πλήθος πνευματικών τέκνων του Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κυρού Ιωάννου οι οποίοι μετά την διανομή του αντιδώρου παρεκάθησαν στο Αρχονταρίκι της Ι.Μονής στον καθιερωμένο καφέ.
Ο Μακαριστός Μητροπολίτης κυρός Ιωάννης εποίμανε για 35 ολόκληρα χρόνια την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου πραγματοποιώντας σπουδαίο πνευματικό έργο και αφήνοντας μνήμη αγαθού ανδρός για την ακρίβεια και την προσήλωση του στην πίστη μας, τις παραδόσεις και τις αξίες μας. 
Ας είναι αιωνία του η μνήμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΚΑ΄ (21η) του αυτού μηνός, μνήμη του Οσίου Πατρός ημών ΜΑΞΙΜΟΥ του Ομολογητού.

Μάξιμος ο θαυμάσιος Πατήρ ημών έζη κατά τους χρόνους του βασιλέως Ηρακλείου εν έτει χμ΄ (640) έφθασε δε και μέχρι των ημερών των διαδόχων αυτού. Εγεννήθη εις την βασιλίδα … [...]