Μουσική εκδήλωση για την Παναγία και τις Ένοπλες Δυνάμεις στα Χανιά

Με μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στα Εισόδια της Θεοτόκου και στην ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Πόλη μας.
Την μουσική εκδήλωση διοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, το Πνευματικό Κέντρο Χανίων και οι Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων Ν. Χανίων.
Η εκδήλωση που συντόνισε ο κ. Ιωσήφ Μαρκάκης ειδικός συνεργάτης Π.Ε. Χανίων σε θέματα δημοσίων σχέσεων, ξεκίνησε με ύμνους από την Βυζαντινή χορωδία του συνδέσμου Ιεροψαλτών Στέφανος Μελωδών ύπο του Χοράρχου Κων/νου Στεφανάκη Άρχοντος Υμνωδού της Μ.Τ.Χ.Ε. και κατόπιν ακολούθησε μία θεολογική ομιλία για τα Εισόδια της Παναγίας από τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη.
Στη συνέχεια τιμήθηκαν με την Ευαρέσκεια της Ιεράς Μητροπόλεως τρία πρόσωπα, ο διοικητής του Ναυστάθμου Αρχιπλοίαρχος Π.Ν. Αγραφιώτης Γεώργιος του οποίου την Ευαρέσκεια απένειμε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο διοικητής του ΚΕΝΑΠ Αρχιπλοίαρχος Στυλιανός Κωστάλας του οποίου την Ευαρέσκεια απένειμε ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης και ο Δικαστικός Λειτουργός που συμμετείχε για πολλά χρόνια και στο Μητροπολιτικό Συμβούλιο κ. Χαρίλαος Νταϊλιάνης του οποίου την Ευαρέσκεια απένειμε ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Δαμασκηνός.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι πολιτικών, πολιτειακών και αρχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πρόεδροι φορέων και εκατοντάδες πολίτες που πλημμύρισαν το Πνευματικό Κέντρο.
Το μουσικό πρόγραμμα περιελάμβανε υπέροχο μουσικό πρόγραμμα από την Μπάντα του Στρατού / 5ης ΤΑΞ.ΠΖ. με μαέστρο τον Νικόλαο Λαφάτα και την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού με μαέστρο τον Λεωνίδα Βλάχο, ενώ τραγούδησαν ο Κώστας Φιωτάκης, ο Δημήτριος Κολίντζας και η Βιργινία Ντοκάκη κερδίζοντας το θερμότατο χειροκρότημα.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Ι.Μ. ΚΥΔΩΝΙΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το Ορθόδοξο ημερολόγιο του 2019

Αυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με το “Ορθόδοξο Ημερολόγιο 2019”. Μια πολυτελής, επιτραπέζια και σκληρόδετη έκδοση με πλήρες εορτολόγιο ανά ημέρα, … [...]