Μουσική Εκδήλωση με Ύμνους και Κάλαντα στην Ι.Μ. Σιδηροκάστρου (ΦΩΤΟ)

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών και σε μια υπέροχη χειμωνιάτικη βραδιά, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου Ηρακλείας, της Ι. Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου, πραγματοποιήθηκε Μουσική Εκδήλωση με Ύμνους και Κάλαντα.
Οι Ιερείς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο είχαν την ευκαιρία να δώσουν στους Χριστιανούς μια ακόμη ευκαιρία να ζήσουν έντονα τις Άγιες ημέρες του Δωδεκαημέρου. 
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος δύο χορωδίες. Η τοπική χορωδία της Ηρακλείας με χοράρχη τον κ. Διονύσιο Βαφειάδη αλλά και η εκλεκτή χορωδία από την Θεσσαλονίκη “Μαΐστορες Βορείου Ελλάδος” με χοράρχη τον Πρωτοψάλτη κ. Χρήστο Σούσουρα. 
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το όλο πρόγραμμα και των δύο χορωδιών ανάμεσα τους και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος ο οποίος στο τέλος έκλεισε την εκδήλωση, ευχαριστώντας τους συντελεστές αλλά και τους παρευρισκομένους, δίνοντας τις εόρτιες ευχές του για τις ημέρες που διανύουμε. Ακολούθησε κοινή τράπεζα για όλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

«Ουκ επ’ άρτω μόνω ζήσεται άνθρωπος..»

Ιησούς Χριστός ο Αρχιπάρθενος, έργον αγιογραφείου Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου 2015 Σειρά κηρυγμάτων με ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη π. Επιφάνιο Χατζηγιάγκου με θέμα την ερμηνεία της … [...]