Νέας Ιωνίας Γαβριήλ: ''Το να κηρύττεις είναι εύκολο, το θέμα είναι να ζεις αυτά που κηρύττεις''

Μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, με τον Γεράσιμο Μανωλίδη, στους δρόμους του Ηρακλείου, μιλάει για τους νέους, τα social media, το μπάσκετ, το γκράφιτι, την εκκλησία, αλλά και για την AEK.
Ο λόγος για τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, που στα 43 του χρόνια δεν διστάζει να πει πως το να κηρύττεις πράγματα είναι εύκολο, το θέμα είναι να ζεις αυτά που κηρύττεις.
Παράλληλα προσκαλεί τους νέους να του επισημάνουν όλα όσα τους προβληματίζουν στην εκκλησία. Από τη γλώσσα και το ωράριο, μέχρι και την ενδυμασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ζωή βρίσκεται στη γραφή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/26 ΜΑΪΟΥ 2019 +ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ Αγία Γλυκερία, Όσιος Σέργιος ο Ομολογητός, Όσιος Ευθύμιος ο Νέος κτήτορας της Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους,Άγιος Λαοδίκιος ο … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΚΣΤ΄ (26η) Μαϊου, μνήμη του Αγίου και ενδόξου Αποστόλου ΚΑΡΠΟΥ ενός των Εβδομήκοντα Αποστόλων.

Κάρπος, ο του Κυρίου Απόστολος, ήκμασε κατά τους χρόνους του βασιλέως Νέρωνος, του βασιλεύσαντος κατά τα έτη νδ΄ - ξη΄ (54-68) μ. Χ. συνηριθμείτο δε μετά των Εβδομήκοντα … [...]