Ολοκληρώθηκε η Ιατρική Εβδομάδα στη Βέροια (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 31 Μαΐου το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Οσίου Νικοδήμου στη Βέροια ολοκληρώθηκε η Ιατρική Εβδομάδα (27 Μαΐου -31 Μαΐου 2019) την οποία διοργάνωσε για πρώτη φορά η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και ήταν αφιερωμένη στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό.
Πριν την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού και τελέστηκε η Ιερά Παράκληση του Αγίου στο παρεκκλήσιο που υπάρχει εντός του πνευματικού κέντρου που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Αμφιλόχιο της Πάτμου.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ενημερωτική ιατρική εκδήλωση με θέμα «Πρώτες Βοήθειες» κατά την οποία ομίλησε η υπεύθυνη εκπαιδεύτρια του Ερυθρού Σταυρού κ. Χρύσα Λιούλια, ενώ η Ομότιμη Καθηγήτρια Ιατρικής ΑΠΘ κ. Βασιλική Κώστα, η οποία είναι και η συντονίστρια της Ιατρικής Εβδομάδος αναφέρθηκε στα συμπεράσματα που προέκυψαν από όλες τις Ιατρικές εσπερίδες που πραγματοποιήθηκαν αυτές τις ημέρες.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων απηύθυνε χαιρετισμό, ευχαρίστησε όλους τους συνδιοργανωτές της Ιατρικής Εβδομάδος και έδωσε τα αναμνηστικά των ΚΕ΄ Παυλείων.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος Βεργίνης Αρχιμ. Ιερεμίας Γεωργαλής.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Προϋποθέσεις για την επιτυχία του γάμου

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος μιλάει για τις προϋποθέσεις που η πείρα της Εκκλησίας και των αγίων θεωρεί απαραίτητες για την επιτυχία του χριστιανικού γάμου και την … [...]