Ομιλία Μητροπολίτη πρ. Άρτης Ιγνατίου στα Ιωάννινα (ΦΩΤΟ)

Ιωάννινα | Τηλέμαχος Παππάς

Στα πλαίσια των Κυριακάτικων Εσπερινών Ομιλιών, υπό τον γενικό τίτλο «Γάμος, Οικογένεια, Μυστηριακή ζωή» πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη πρώην Άρτης κ. Ιγνατίου στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ιωαννίνων.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Άρτης πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: ”Η τεκνογονία – ατεκνία – ευτεκνία”, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μαξίμου.
Στην προσφώνησή του ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Μητροπολίτη πρώην Άρτης Ιγνατίου, τονίζοντας ότι τον χαρακτηρίζει η απλότητα και η ιλαρότητα του προσώπου και της καρδιάς.
Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης πρώην Άρτης κ. Ιγνάτιος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο για τα καλά του λόγια, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του για την ευγενική πρόσκλήση, τονίζοντας ότι: ”ακούραστος πάντα γεμίζετε τα χωριά και τις ενορίες με πλούσιες λατρευτικές και λειτουργικές ευκαιρίες”.
Να αναφερθεί ότι νωρίτερα τελέστηκε Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη πρώην Άρτης κ. Ιγνατίου, συγχοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μαξίμου.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ομιλία του κ. Ιγνατίου:
{youtube}WoizIk0iuEs{/youtube}
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κρίση στην Οικουμενική Ορθοδοξία

Γράφει ο Λουκάς Α. Παναγιώτου Το Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, εκτός του κεντρικού Τμήματός του, στην πρωτεύουσα της Κύπρου, περιλαμβάνει τέσσερα Κέντρα … [...]