Ομιλία του π. Ανδρέα Κονάνου στη Φλώρινα (ΦΩΤΟ)

Φωτορεπορτάζ | Νίκος Κωνσταντινίδης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους και Ιερών Μονών της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης «Άγιος Παϊσιος», με κεντρικό ομιλητή τον Αρχ. Ανδρέα Κονάνο.
Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεοκλήτου, ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο π. Ανδρέας ανέπτυξε το θέμα “Όταν ο Χριστός φωτίζει το νου και την καρδιά σου”, καθηλώνοντας το ακροατήριο.
Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε με καλωσόρισμα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτριος Σέρβος, ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τον ομιλητή όσο και όλους τους παρευρισκόμενους οι οποίοι κατέκλεισαν στην κυριολεξία τον χώρο.
Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης ο κ. Σέρβος σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και εκπροσωπώντας το Δ.Σ του συλλόγου, δώρισε στον π. Ανδρέα μία εικόνα του Αγίου Παισίου, η οποία φιλοτεχνήθηκε στο Άγιον Όρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΗ΄ (18η) Ιουνίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΛΕΟΝΤΙΟΥ και των συν αυτώ ΥΠΑΤΙΟΥ και ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ.

Λεόντιος ο Άγιος κατήγετο μεν από την Ελλάδα, έζησε δε κατά τους χρόνους του βασιλέως Ουεσπασιανού, εν έτει ο΄ (70). Και επειδή είχεν ανδρείαν και ρώμην φυσικήν, η οποία … [...]