Ονομαστήρια Μητροπολίτη Κατάγκας Μελετίου (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα και πάσα εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε η φιλέορτος εορτή του αγίου Μελετίου Αρχιεπισκόπου Αντιοχείας της Μεγάλης.
Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε ο πανηγυρικός τον Αγίου μετά του Aγίου Χαραλάμπους, τη συμμετοχή πολλών ιερέων και διακόνων που παρευρέθησαν για την εορτή του Επισκόπου.
Το πρωί εψάλη με κάθε μεγαλοπρέπεια ο Όρθρος της Κυριακής και των εορταζομένων αγίων ακολούθησε μεγάλο συλλείτουργο, λαμπροφορούντες όλοι οι κληρικοί και διάκονοι ως και ο Επίσκοπος με όμοια άμφια κατά την αγιορείτικην τάξιν.
Ο προ ολίγων ημερών καρείς μοναχός Μελέτιος έγινε διάκονος τη προτάσσει του Aγίου Ηγουμένου π. Βαρνάβα Γρηγοριάτου.
Πλήθος πιστών κατέκλυσαν από νωρίς τον άγιο Νικόλαον, το μεγάλον ναόν, ακολούθησε πλούσια τράπεζα, αφού πρώτα όλος ο κλήρος και πιστός λαός πέρασαν από τα Γραφεία της Μητροπόλεως και ευχήθησαν ταπεινά εις τον Επίσκοπόν των και του προσέφεραν δώρα από καρδίας ως ο καθένας ηδύνατο.
Δοξάσαμε τον Πανάγαθον Θεόν και τους Αγίου Του που και αυτόν τον χρόνο εορτάσαμε και απολαυσαμε την προστασία και αγάπη τους.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ουαί υμίν……!

  Άλλη μια χρονιά, που θα ζήσουμε την μέγιστη υποκρισία των δήθεν άθεων, οι οποίοι κατηγορούν τον Χριστιανισμό για οπισθοδρομισμό και μεσαιωνισμό (ανάθεμα και αν … [...]

Κερκύρας: ''Αν κανείς σήμερα είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και αγαπά την πατρίδα του, είναι δακτυλοδεικτούμενος''

Το απόγευμα της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο εκδήλωση για τον ποιητή Γιώργο Σαραντάρη, υπό την αιγίδα της Ι.Μ. Κερκύρας και της … [...]