Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος στην Κληροκολαϊκή Συνέλευση της Ι.Μ. Ατλάντας

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Στην μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας της Φλόριντα το Τζάκσονβιλ, έφτασε πριν από λίγο ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής έφτασε στο Τζάκσκονβιλ, όπου θα παρευρεθεί στην πρώτη κληρικολαϊκή συνέλευση της Ιεράς Μητροπόλεως Ατλάντας.
Να αναφερθεί ότι στο ξενοδοχείο, ο Αρχιεπίσκοπος έτυχε θερμής υποδοχής από κληρικούς και τις οικογένειες τους, καθώς και από πιστούς της Μητροπόλεως.
Νωρίτερα τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Σεβ. Μητροπολίτης Ατλάντας κ. Αλέξιος, ο Βοηθός Επίσκοπος Ζήλων κ. Σεβαστιανός, καθώς και κληρικοί και πιστοί του Τζάκσονβιλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγχος και πνευματικη ζωη…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Άγχος: Μπορεί η ίδια η πνευματική ζωή να δημιουργήσει με κάποιο τρόπο άγχος σε έναν άνθρωπο; Ναι, όταν προσπαθεί … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΣΤ΄ (16η) Ιουλίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΑΝΤΙΟΧΟΥ, αδελφού του Αγίου Μάρτυρος Πλάτωνος.

Αντίοχος ο Μάρτυς κατήγετο εκ της εν Καππαδοκία πόλεως Σεβαστείας, την ιατρικήν δε μετερχόμενος περιήρχετο τας πόλεις και ιάτρευσε τους ασθενούντας. Περιερχόμενος λοιπόν … [...]