Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο είχε σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουνίου ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος.
Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος κατά την άφιξή του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Πρωτοσύγκελλο, Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών.
Εν συνεχεία τον νέο Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος τον καλωσόρισε στην Αρχιεπισκοπή και στην Αθήνα.
“Σας ευχαριστώ Μακαριώτατε, που παρά το πιεσμένο πρόγραμμά σας, είχαμε σήμερα αυτή την συνάντηση. Είναι για μένα μεγάλη τιμή και ευλογία να συνομιλώ μαζί σας” – τόνισε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος.
Επίσης ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας ανέφερε: “Τις συμβουλές σας, τις λαμβάνω ως πολύτιμη παρακαταθήκη για το νέο ξεκίνημα της ζωής μου και ομολογώ δημόσια ότι έχω ανάγκη και τις συμβουλές σας, και τις ευχές σας και τις προσευχές σας ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της Εκκλησίας και του Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος παρά την αναξιότητά μου μου εμπιστεύθηκε μια τόσο υψηλή έπαλξη”.
Από την πλευρά του Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συνεχάρη τον κ. Μακάριο για την εκλογή του, ενώ του ευχήθηκε να έχει λαμπρή διακονία στην Αυστραλία.
{youtube}DVWt0uZ6S5o{/youtube}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

«Θαύματα της Αγίας Ζώνης» – Νέα έκδοση

Το βιβλίο προλογίζει ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ. Απόσπασμα από τον πρόλογο «Τα έργα του Θεού και των Αγίων Του, που δεν μπορεί να ερμηνεύσει … [...]