Ο Αρχιεπίσκοπος εγκαινίασε νέο Γραμμικό Επιταχυντή στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου τελέσθηκαν τα εγκαίνια της λειτουργίας του Νέου Γραμμικού Επιταχυντή, στο Γενικό Αντικαρκινικό – Ογκολογικό Νοσοκομείο “Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ”.
Παρέστησαν, επίσης, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, εκπρόσωπος της Βουλής, γιατροί και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου, ενώ τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευε ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης.
Στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου πραγματοποιήθηκε μία μικρή εκδήλωση και αμέσως μετά ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε την ακολουθία του αγιασμού των εγκαινίων.
«Αυτές οι δωρεές είναι σωτήριες και ευχαριστούμε πολύ τους Δωρητές» τόνισε Αρχιεπίσκοπος και ευχήθηκε ο χειρισμός του μηχανήματος να γίνει σωτήριος για πολλούς ανθρώπους.
Ο Νέος Γραμμικός Επιταχυντής είναι δωρεά των κ.κ. Κωνσταντίνου, Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου, στη μνήμη Ιωάννας Αγγελοπούλου-Στάχτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Πειραιάς τίμησε τον Πολιούχο του (ΦΩΤΟ)

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ πραγματοποιήθηκαν οι φετινές Λατρευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο και Προστάτη Άγιο της πόλεως του … [...]

H Μεγάλη Νίκη της Ζωής

Η Ζωή είναι μια τόση δα μικρή ζαχαρίτσα. Ζει ανέμελα στην αγαπημένη της Ζαχαροχώρα, παρέα με τους ξεχωριστούς της φίλους. Όμως ένα τρομερό γεγονός θα συμβεί και θα … [...]