Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης επισκέφθηκε χθες ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος.
Ο τέως διευθυντής του Μουσείου, κύριος Μωυσής Μυλωνάς, ξενάγησε τον κ. Ειρηναίο στη μόνιμη και στις περιοδικές εκθέσεις του Μουσείου, καθώς και στον Ερευνότοπο, τον χώρο που είναι ειδικά διαμορφωμένος για παιδιά.
Επίσης, μαζί με την ομάδα του Μουσείου, η οποία τον συνόδευσε καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του, τον νέο διευθυντή του Μουσείου, κύριο Νίκο Πουλακάκη, και τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Μουσείου, Γιώργο Αεράκη, συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του σεισμού, τον Εγκέλαδο.
Ο Αρχιεπίσκοπος έδειξε θερμό ενδιαφέρον για τα εκθέματα του Μουσείου και για τις περιβαλλοντικές και εκπαιδευτικές του δράσεις.
Η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ειρηναίου διήρκησε περίπου δύο ώρες και πραγματοποιήθηκε με την «ίδια διακριτικότητα και απλότητα που χαρακτηρίζει όλες του τις εμφανίσεις», όπως σχολίασε η διευθύντρια της Έκθεσης, Λένα Μπορμπουδάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στα Εγκαίνια της Έκθεσης: «Το Ημέτερον Κάλλος: Βυζαντινές Εικόνες από την Θεσσαλονίκη»

Την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, ώρα 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν τα Εγκαίνια της Εκθέσεως «ΤΟ ΗΜΕΤΕΡΟΝ ΚΑΛΛΟΣ: Βυζαντινές Εικόνες από την Θεσσαλονίκη» από την ΑΘΠ … [...]

Συμβουλές για ένα σωστό γάμο

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος μιλάει για τις προϋποθέσεις του σωστού γάμου και αναλύει την πίστη και την διδασκαλία της Εκκλησίας για το μέγα μυστήριο της … [...]