Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου σε Μνημόσυνο συλλειτουργού και συνεργάτη του

Στον περικαλλή ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο, τελέστηκε την Κυριακή 14η Ιουλίου 2019, το μνημόσυνο του μακαριστού οικονόμου Νικολάου Παναγιώτου, προϊσταμένου του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου.
Κατά τη Θεία Λειτουργία που προηγήθηκε με ιερατικό συλλείτουργο, ο Μακαριώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος στο Ιερό Βήμα και στο τέλος της Θείας Λειτουργίας προέστη του μνημοσύνου του αειμνήστου π. Νικολάου, ο οποίος χρημάτισε επί μακρόν συλλειτουργός και συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου, όταν ήταν Μητροπολίτης Πάφου.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος εξέφρασε και πάλι τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς του ιερέως, τον οποίο γνώριζε προσωπικώς από ετών και στη συνέχεια μετέβη στο Κοιμητήριο Πάφου, όπου τέλεσε τρισάγιον στο μνήμα του μακαριστού λειτουργού του Υψίστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγχος και πνευματικη ζωη…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Άγχος: Μπορεί η ίδια η πνευματική ζωή να δημιουργήσει με κάποιο τρόπο άγχος σε έναν άνθρωπο; Ναι, όταν προσπαθεί … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΣΤ΄ (16η) Ιουλίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΑΝΤΙΟΧΟΥ, αδελφού του Αγίου Μάρτυρος Πλάτωνος.

Αντίοχος ο Μάρτυς κατήγετο εκ της εν Καππαδοκία πόλεως Σεβαστείας, την ιατρικήν δε μετερχόμενος περιήρχετο τας πόλεις και ιάτρευσε τους ασθενούντας. Περιερχόμενος λοιπόν … [...]