Ο Αρχιμ. Απόστολος Καβαλιώτης ομιλητής για την Παγκόσμια ημέρα ΑμΕΑ

Ο Αρχιμ. Απόστολος Καβαλιωτης, Δρ. του Τομέα Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογιας του ΕΚΠΑ με την ευκαιρία της Παγκοςμιας Ημερας των Αμεα ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εορτια εκδήλωση του Νομαρχιακού Σωματείου των Αμεα Έβρου που έγινε ατο Δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης.
Ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Λαμπάκης χαρακτήρισε την ομιλία του Αρχιμ. Αποστόλου δυνατή και εμπεριστατωμένη, « χαστούκι» στο σημερινό γιγνεσθαι, ο βουλευτής και πρ. Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ κ. Δημοσχάκης την αποκαλέσε ως ρηξικέλευθη και μοναδική ενώ και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Έβρου ως ιστορική και επίκαιρη.
Ο Αρχιμ. Απόστολος ανέπτυξε με την ακρίβεια και την επιστημονικότητα που το χαρακτηρίζει, τη ψυχική ανθεκτικότητα των γονέων παιδιών με αναπηρία προτεινοντας λύσεις που θα ενίσχυαν την οικογένεια και τα άτομα με αναπηρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πληρωτικά.

Το μάθημα πραγματοποιήθηκε την 10 Δεκεμβρίου 2017. Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καρασακαλίδης. … [...]

Μηνύματα της επισκέψεως Ερντογάν

Του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αλεξανρουπόλεως κ. Ανθίμου Ο Τούρκος Πρόεδρος, μιλώντας στις 10 Νοεμβρίου 2017 κατά την τελετή που διοργανώθηκε στο Ak Saray (μτφ. Λευκό … [...]

30χρονα Σχολής Αγίας Μαρίνας Ιλισίων

Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 7 μ.μ. στον ιερό ναό αγίας Μαρίνης Άνω Ιλισίων θα πραγματοποιηθεί ψαλτική εκδήλωση-αφιέρωμα στα 30 χρόνια λειτουργίας της Σχολής … [...]