Ο Γ.Γ. Δημοσίας Τάξεως και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο επεσκέφθησαν το πρωί της Πέμπτης 19 Ιουλίου στο γραφείο του, στις εγκαταστάσεις του Διοικητικού – Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, ο Γενικός Γραμματεύς Δημοσίας Τάξεως κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνοδευόμενοι από τους κλαδάρχες Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού, Υποστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη και Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Υποστράτηγο, Παναγιώτη Ντζιοβάρα, καθώς και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγο Μιλτιάδη Πουρσανίδη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδος Αστέριο Μαντζιώκα.
Η Επίσκεψή τους αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προγραμματισμένης περιοδείας τους στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδος στη Φθιώτιδα για υπηρεσιακά θέματα με σκοπό και τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με όλες τις αρχές του τόπου.
Ο Ποιμενάρχης υπεδέχθη εγκαρδίως τους υψηλούς επισκέπτες και για αρκετή ώρα συζήτησαν πολλά θέματα γενικού ενδιαφέροντος ανταλλάσσοντας εποικοδομητικές απόψεις.
Τους συνεχάρη για το δύσκολο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία σε όλη την χώρα, ένα έργο που δείχνει ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι κοντά στον πολίτη, όπως χαρακτηριστικά εδήλωσε και τους διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και για την άριστη συνεργασία την οποία έχει η Μητρόπολη με την Γενική Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδος.
Ο κ. Αναγνωστάκης εκ μέρους όλων ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη μας για την εγκάρδια και τιμητική υποδοχή και του προσέφερε ως ενθύμιον της επισκέψεώς τους μία εικόνα του Χριστού, έργο συλλεκτικής αξίας.
Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος προσέφερε σε όλους μία εικόνα της Παναγίας και εποικοδομητικά πνευματικά βιβλία των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως, συνοδευόμενα από την Αρχιερατική του ευχή , ώστε ο Κύριος να τους χαρίζει υγεία και δύναμη δια την επιτέλεση των ευθυνοφόρων καθηκόντων τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απαγόρευση εισόδου και τέλεσης προγραμματισμένης Θείας Λειτουργίας στην ιστορική Μονή Παναγίας Πέτρας Ολύμπου

Υπαίθρια Θεία Λειτουργία, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Αυγούστου … [...]

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΜΥΡΩΝΟΣ

Ο Άγιος Μύρων μαρτύρησε όταν αυτοκράτωρ ήταν ο Δέκιος, το 250 μ.Χ. Καταγόμενος από πλούσια οικογένεια, θα μπορούσε να ζήσει άνετα, με όλα τα επίγεια αγαθά που θα … [...]

«Πάντων χρημάτων μέτρον Θεάνθρωπος»

Ο Χριστός, πάνω στο σταυρό, δείχνει τον τρόπο της ύπαρξής Του, την κενωτική προσφορά. Αυτός είναι ο ομοούσιος τρόπος ύπαρξης, με τον οποίο υπάρχει ο Τριαδικός Θεός. Ο … [...]

Της πατρίδας μου τα δάση

Βρίσκονται ριζωμένα εδώ και αιώνες σε τόπους ξεχωριστούς τα περισσότερα δάση της Ελλάδας. Μπορούμε να τα πούμε αρχαία κι ας είναι γεμάτα ζωή, φρεσκάδα, τρυφερότητα και … [...]