Ο καρδινάλιος Νέας Υόρκης παρέθεσε γεύμα στον Αμερικής Ελπιδοφόρο

Του Θεόδωρου Καλμούκου | Εθνικός Κήρυκας

Ο Ρωμαιοκαθολικός καρδινάλιος Νέας Υόρκης, Τίμοθι Ντόλαν, παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου για να τον καλωσορίσει στη Νέα Υόρκη.
Στη διάρκεια της ανταλλαγής προπόσεων και ευχών ο καρδινάλιος Ντόλαν εξέφρασε την επιθυμία όπως καθιερώσουν ανταλλαγή επισκέψεων και παρουσίας στις γιορτές και εκδηλώσεις εκατέρωθεν.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος συμφώνησε, τονίζοντας πως η συνεργασία και η ανταλλαγή επισκέψεων είναι ουσιαστικά στοιχεία για την αμοιβαία χριστιανική μαρτυρία.
Στο τέλος το γεύματος ο καρδινάλιος Τίμοθι Ντόλαν ξενάγησε τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου, όπου ο Αρχιεπίσκοπος Αούζα, ο Παπικός Νούτσιος στα Ηνωμένα Εθνη ανέπεμψε μία σύντομη δέηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

To τεράστιο βιολί

Η Κατερίνα μπήκε στο ωδείο. Μια πολύ ευγενική κυρία της είπε να περιμένει έξω από μια αίθουσα. Σε λίγο θα έκανε το πρώτο της μάθημα στο βιολοντσέλο. Ήταν πολύ χαρούμενη … [...]

Σόλων ο Αθηναίος

Ένας κοσμογυρισμένος σοφός ήταν ο Σόλωνας από την Αθήνα. Είδε και άκουσε πολλά στα εμπορικά του, κυρίως, ταξίδια και με την εμπειρία και τη σοφία του αγάπησε και ύμνησε … [...]