Ο Κύπριος Υπουργός Άμυνας στον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων Γρηγόριο

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Διήμερη επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο πραγματοποιεί από σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου ο Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Σάββας Αγγελίδης.
Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων κ. Γρηγόριο είχε σήμερα, 3 Απριλίου 2019 ο Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Σάββας Αγγελίδης.
Η συνάντηση του Κύπριου Υπουργού Άμυνας με τον Αρχιεπίσκοπο Γρηγόριο, πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας.
Ο Αρχιεπίσκοπος αφού καλωσόρισε τον Υπουργό Άμυνας στο Λονδίνο, αναφέρθηκε στο έργο της Αρχιεπισκοπής καθώς και σε διάφορα θέματα της Ομογένειας.
Από την πλευρά ο κ. Αγγελίδης ζήτησε τις ευχές και ευλογίες του Αρχιεπισκόπου, ενώ τον ενημέρωσε για την συνάντηση που είχε την προηγούμενη ημέρα με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο.
Τέλος ο Κύπριος υπουργός ήταν πριν από λίγο ομιλητής σε εκδήλωση του Βασιλικού Ινστιτούτου Μελετών Άμυνας και Ασφάλειας (RUSI) με θέμα «Κύπρος και αναδυόμενες απειλές στην ανατολική Μεσόγειο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μυστικό δείπνο

Η Ελένη με τον άντρα της και τα πέντε παιδιά τους πήγανε μια μικρή εκδρομή, λίγες μέρες πριν την Μεγάλη Εβδομάδα. Είχανε υποσχεθεί στα παιδιά παιχνίδι, και φαγητό στην … [...]