Ο Λαρίσης Ιερώνυμος στον Εσπερινό του Αγίου Δημητρίου Αττικής (ΦΩΤΟ)

Άγιος Δημήτριος | Αθανάσιος Θανόπουλος

Παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Δημητρίου στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στον Δήμο του Αγίου Δημητρίου Αττικής.
Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, πλασιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ναού π. Ματθαίο Χάλαρη, πλειάδα κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τους εφημερίους του Ναού.
Να αναφερθεί ότι τους ύμνους του εσπερινού έψαλε πολυμελής Βυζαντινός χορός υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού κ. Συμεών Σβανά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη την διάρκεια των ”Δημητρίων 2018”, εκατοντάδες πιστοί συμμετέχουν καθημερινά στις ενοριακές και πανηγυρικές εκδηλώσεις.
Επίσης στην Ιερά Ακολουθία του Εσπερινού παρέστησαν η Δήμαρχος του Αγίου Δημητρίου κα. Μαρία Ανδρούτσου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. κ. Νίκος Δένδιας.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πότε η ύλη φέρνει χαρά.

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, την 16 Νοεμβρίου 2018. Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καρασακαλίδης. … [...]

Είναι το σχολείο μου

Η ζωή είναι το σχολείο μου. Προσπαθώ να αριστεύσω, ακολουθώντας το δρόμο της τιμής.   Άλκοτ Άμος (Αμερικανός φιλόσοφος)     … [...]

Χειμερινές εικόνες

Καλημέρα με μία όμορφη εικόνα από τα ορεινά μας που ντύθηκαν τα χειμερινά τούς. Περτούλι σήμερα.   … [...]