Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στα εγκαίνια έκθεσης ''ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO''

Εγκαινιάσθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου στην Αργολίδα η “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” η δεύτερη διοργάνωση της Έκθεσης η σημαντικότερη της Πελοποννήσου, που προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης & προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα.
Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, όπου στο τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διοργανωτές και τους εκθέτες.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Γκιόλας, Γ.Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, οι Δήμαρχοι Άργους Μυκηνων Δ.Καμπόσος, Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, Επίδαύρου Κ.Γκάτζιος και Ερμιονίδας Δ. Σφυρής, ο Γιάννης Μπουντρούκας Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο Κωνσταντίνος Νικολούτσος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, ο Βασίλης Νανόπουλος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, η Βασιλική Δερτιλή Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, ο Δημήτρης Μανιάτης Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, και ο οικοδεσπότης Φωτής Δαμούλος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ποση ωρα να προσευχομαι;

Ρώτησα κάποτε ένα νέο 16 ετών:-Αγαπάς, παιδί μου, το Θεό;-Τον αγαπώ πολύ, πάτερ μου, μου απάντησε αυθόρμητα.-Προσεύχεσαι σ’ Αυτόν τακτικά;-Όχι! μου είπε με ειλικρίνεια.Ο … [...]