Ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς στην αποφοίτηση της Σ.ΔΙ.ΕΠ

Στο πλαίσιο της άριστης σχέσης και συνεργασίας της τοπικής μας εκκλησίας και των ενόπλων δυνάμεων που εδρεύουν στην περιφέρειά της, την 4η Αυγούστου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος επισκέφθηκε, κατόπιν επισήμου προσκλήσεως του Διοικητού της Σχολής Διοικήσεως και Επιτελών Ταξιάρχου κ. Βασίλειου Βαϊραμίδη, για να τελέσει ευχαριστήριο δέηση κατά την αποφοίτηση των αξιωματικών σπουδαστών της 28ης εκπαιδευτικής σειράς.
Μετά τη δέηση ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε εγκάρδια προς τους αποφοιτήσαντες αξιωματικούς και τις οικογένειές τους ευχόμενος υγεία και φώτιση.
Τα πτυχία απέδωσε στους Αξιωματικούς ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.
Η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών αποτελεί το τελευταίο και ανώτερο σχολείο επιμόρφωσης των Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, προετοιμάζοντάς τους για Διοικητές και Επιτελείς ικανούς να στελεχώσουν με αισιοδοξία και υπερηφάνεια έναν ευέλικτο, ποιοτικό και αποτελεσματικό Στρατό.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σύναξη των εν Λευκάδι Αγίων

Κάθε πρώτη Κυριακή μετά την 15η Αυγούστου η τοπική Εκκλησία της Λευκάδας τιμά με έναν κοινό εορτασμό το σύνολο των Αγίων, τους οποίους ο «χριστώνυμος λαός της νήσου … [...]

Κυριακή ΙΑ'Ματθαίου-ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ

Ο ΜΥΡΙΩΝ ΤΑΛΑΝΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣπ.Θεμιστοκλής Μουρτζανός Οι άνθρωποι του καιρού μας δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτό που ονομάζουμε «αυτοεκτίμηση». Αισθανόμαστε ότι η ζωή … [...]