Ο Μητροπολίτης Κοζάνης δεν άφησε Βουλευτή να τον ασπαστεί

Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου τελέστηκε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, με αφορμή την 105η επέτειο της απελευθέρωσης της Κοζάνης από τον Τουρκικό Ζυγό.
Μετά το πέρας της Δοξολογίας ο Βουλευτής Κοζάνης κ. Μίμης Δημητριάδης (ΣΥΡΙΖΑ), πλησιάσε τον Σεβασμιώτατο για να πάρει την ευχή του αλλά και να τον ασπαστεί.
Ο Μητροπολίτης Παύλος φανερά ενοχλημένος με τον κ. Δημητριάδη επειδή ψήφισε το Νομοσχέδιο για την ταυτότητα του φύλου, δεν δέχθηκε να τον ασπαστεί παρά μόνο να πάρει την ευχή του.
Πάντως να αναφερθεί ότι η Romfea.gr επικοινώνησε με την Ι.Μ. Κοζάνης, η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός, ενώ ο Σεβασμιώτατος προτίμησε να μην κάνει κάποια δήλωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

«Το σύμπλεγμα του διωγμού…»

Του Σεβ. Μητροπολίτου Πτολεμαϊδος Εμμανουήλ στην Romfea.gr «… συνέκλεισε γάρ ο Θεός τους πάντας εις απείθειαν ένα τους πάντας ελεήση…» Ο διωγμός είναι μέσα στη «φύση … [...]

Ο Θεός είναι Αγάπη και Δικαιοσύνη…

 Καλά άνθρωποι που δεν διαβάζουν τη Γραφή, έστω παρασύρονται από δημοσιογράφους και λένε ότι ο Θεός είναι μόνον αγάπη και αγνοούν τη δικαιοσύνη Του. Αλλά και … [...]