Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Συνάντηση με τον προκαθήμενο της κατά Κύπρον Εκκλησίας είχε το απόγευμα της Δευτέρας 10ης Σεπτεμβρίου ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στο νησί μας.
Στη συνάντηση αυτή παρόντες ήταν και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος και ο εξ Αγίου Όρους Ιερομ. Αντίπας, Γέρων του Ιβηριτικού Κελλίου της Αγίας Άννης.
Κατά τη συνάντηση αυτή, ο εξ Ελλάδος ορμώμενος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου, είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την ομαλή πορεία της υγείας του Μακαριωτάτου, καθώς επίσης και για τις θέσεις του Προκαθημένου της Εκκλησίας Κύπρου σε τρέχοντα προβλήματα της Ορθοδοξίας.
Μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση, έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και η εξ Ελλάδος αποστολή συνέχισε το πρόγραμμά της στο νησί μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

2η Γιορτή Νεολαίας στην Καλαμαριά (ΦΩΤΟ)

Με χαμόγελα χαράς, ελπίδας και ζωντάνιας από μικρά, μεγάλα παιδιά και νέους πλημμύρισε η κεντρική πλατεία του Δημαρχείου Καλαμαριάς, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2018, στη 2η … [...]

Ανακήρυξη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου σε Επίτιμο Πρόεδρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην τελετή ανακηρύξεως της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου εις … [...]