Ο Μητροπολίτης Λεμεσού στην Ι.Μ. Αργολίδος

Με τη μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας Νεκταρίου, συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος.
Οι συναντήσεις είναι μηνιαίες και αποτελούν μία ευκαιρία που παρέχει η Ιερά Μητρόπολη στους γονείς και υποψήφιους γονείς, ώστε να μάθουν πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.
Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στο Κέντρο «Πανταζής Royal” στη Δαλαμανάρα ομιλητής ήταν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος με θέμα: «Γονείς κατ’ εικόνα Θεού».
Τον Μητροπολίτη Λεμεσού υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ο οποίος τον ευχαρίστησε για το κόπο που έκανε να έρθει στην Αργολίδα και να μιλήσει στη Σχολή Γονέων.
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού ,από μεριάς του δήλωσε την ευχαρίστηση του να είναι ομιλητής στην εκδήλωση της Μητροπόλεως Αργολίδος.
Την επιμέλεια της όλης εκδήλωσης είχε ο γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρος Αθανασόπουλος .
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, λειτουργούσε χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

12733 – Αγρυπνία απόψε στην Ιερά Μονή Χιλιανδαρίου. Τιμάται η Μνήμη του κτίτορά της Αγίου Στεφάνου Μιλούτιν (30 Οκτωβρίου/12 Νοεμβρίου)

Ὁ Στέφανος Οὔρεσης Β', ἕνας τῶν ἐπιφανεστέρων Σέρβων Ἡγεμόνων τῆς Δυναστείας τῶν Νεμανιδῶν. Ἦταν γιός τοῦ Κράλη τῆς Σερβίας Οὔρεση Α' (ὁσίου … [...]