Ο Μητροπολίτης Νικαίας όρκισε τους Δημάρχους των 7 Δήμων της Περιφερείας του

Το παρόν έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος στις ορκωμοσίες Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων στους 7 Δήμους της Μητροπολιτικής του Περιφερείας.
Σε όμορφη ατμόσφαιρα και σε χαρούμενο κλίμα ο Ποιμενάρχης της Νικαίας αφού τέλεσε τη σχετική ακολουθία, ευχήθηκε στους Δημάρχους και στους Δημοτικούς Συμβούλους να έχουν φώτιση Θεού και δύναμη στα υψηλά καθήκοντά τους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα βρίσκεται κοντά τους, όπως πράττει κατά τα 25 έτη που διαποιμαίνει την Ιερά Μητρόπολη Νικαίας.
Τόσο οι κύριοι Δήμαρχοι όσο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου με πολύ θερμά λόγια ευγνωμοσύνης, ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για τη στήριξη που παρέχει σε όλους τους δημότες, κυρίως όμως στους απόρους, με το σπουδαίο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

12520 – Μονή Ζυγού

Ταβλάκης Ιωάννης – Παπάγγελος Ιωακείμ, Μονή Ζυγού. Ημερολόγιο 2004Σχετικά: 4011 - Ιερά Μονή Ζυγού (φωτογραφίες)Παπάγγελος Ιωακείμ, Η αγιορειτική μονή του Ζυγού … [...]

Το μικρό σεντούκι

Ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο παράξενος, ο πιο αντιφατικός μήνας. Στέλνει τον τελευταίο αποχαιρετισμό στο καλοκαίρι και στην ουτοπία μιας ατέλειωτης εκδρομής. Και συνάμα, … [...]