Ο Μητροπολίτης Ονούφριος ευλόγησε ποδηλασία για την ειρήνη στην Ουκρανία

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Είκοσι ποδηλάτες ευλόγησε σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2019 ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Ονούφριος του Πατριαρχείου Μόσχας.
Οι προσκυνητές – ποδηλάτες θα πραγματοποιήσουν τετραήμερη ποδηλασία 450 χιλιομέτρων, από την Λαύρα του Κιέβου μέχρι την Λαύρα του Ποτσάεφ.
Με τον τρόπο αυτό οι 20 ποδηλάτες θέλουν να στείλουν μήνυμα για ειρήνη στην Ουκρανία, και την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής των νέων μέσω της άθλησης.
Ο Μητροπολίτης Ονούφριος ευλόγησε με αγιασμό τους ποδηλάτες και τα ποδήλατα, και τους προέτρεψε να προσεύχονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδηλάτες κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα επισκεφθούν Μονές και προσκυνήματα, ενώ θα συμμετάσχουν σε Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στην Λαύρα του Πογιάβ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Άγιος Σιλουανός και ο Γέρων Σωφρόνιος

Ο Αρχιμανδρίτης Ζαχαρίας Ζάχαρου της Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ Αγγλίας μιλάει για την πνευματική σχέση και τα κοινά βιώματα του αγίου Σιλουανού του Αθωνίτου και του … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΚΑ΄ (21η) Μαϊου, μνήμη των Αγίων ενδόξων θεοστέπτων μεγάλων βασιλέων και Ισαποστόλων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Κωνσταντίνος ο μέγας και αοίδιμος πρώτος βασιλεύς των Χριστιανών, ο ιδρυτής της Κωνσταντινουπόλεως και της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, εγεννήθη εν Ναϊσώ, σημερινή Νίσση, … [...]