Ο Μητροπολίτης Πατρών στην κεντρική δομή Συσσιτίων «Άρτος Αγάπης»

Με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Ευφροσύνου του Μαγείρου, προστάτου των Μαγείρων, του οποίου η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος επεσκέφθη την κεντρική δομή των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών «Άρτος Αγάπης» προκειμένου να ευλογήση, να ευχηθή και να επιστηρίξη τους διακονούντες αδελφούς, οι οποίοι εργάζονται με θυσιαστικό φρόνημα και αυταπάρνηση, προκειμένου ουδείς αδελφός να μείνη νηστικός στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τόσο τον πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. π. Αρτέμιο Αργυρόπουλο, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, όσο και τους μαγείρους και τους εργαζομένους στο Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως, ως και τους εθελοντάς και τους ευχήθηκε κάθε ευλογία παρά Κυρίου, διά πρεσβειών του Οσίου Ευφροσύνου του Μαγείρου.
Σημειωτέον ότι από την κεντρική δομή των συσσιτίων και από τις Ενοριακές της Ιεράς Μητροπόλεως σιτίζονται πλέον των 2000 αδελφών μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

12520 – Μονή Ζυγού

Ταβλάκης Ιωάννης – Παπάγγελος Ιωακείμ, Μονή Ζυγού. Ημερολόγιο 2004Σχετικά: 4011 - Ιερά Μονή Ζυγού (φωτογραφίες)Παπάγγελος Ιωακείμ, Η αγιορειτική μονή του Ζυγού … [...]