Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (ΦΩΤΟ)

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο είχε σήμερα, Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.
Το νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής υποδέχθηκε στην είσοδο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής ο πρωτοσύγκελος, Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών ο οποίος και τον καλωσόρισε.
Στη συνέχεια ο κ. Ελπιδοφόρος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος τον συνεχάρη για την επάξια εκλογή του στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο της Αμερικής.
Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για την θερμή υποδοχή, τονίζοντας ότι είναι πάντοτε ιδιαίτερη χαρά για αυτόν να συναντηθεί και συνομιλεί μαζί του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας της συνάντησης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τον πρ. Δικαίο της Ιεράς Σκήτης των Καυσοκαλυβίων Αρχιμ. Γεώργιο Αλευρά.
Ο Γέροντας Γεώργιος παρέδωσε στον νέο Αρχιεπίσκοπο ένα λεύκωμα για την Σκήτη των Καυσοκαλυβίων, καθώς και ένα πρωτότυπο λεύκωμα που αφορά τις Ελληνο – Αμερικανικές σχέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ