Ο νέος Πρόεδρος της Ουκρανίας στον Μητροπολίτη Ονούφριο

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι είχε σήμερα, Τρίτη 30 Απριλίου ο Μητροπολίτης Ονούφριος της Εκκλησία της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του Μητροπολίτη Ονουφρίου, ο οποίος υποδέχθηκε τον νέο Πρόεδρο της χώρας με ιδιαίτερη θέρμη.
Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Ονούφριος ευχήθηκε στον Πρόεδρο Ζελένσκι φώτιση, και ο Θεός να του δίνει δύναμη στο νέο ευθυνοφόρο έργο που αναλαμβάνει για το καλό του Ουκρανικού λαού.
Ο νέος Πρόεδρος της Ουκρανίας ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ονούφριο για τις ευχές του, ενώ τον συνεχάρη με αφορμή την εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου που εορτάστηκε τις ημέρες αυτές.
Τέλος ο Μητροπολίτης Ονούφριος και ο Πρόεδρος Ζελίνσκι, συζήτησαν την θρησκευτική κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΘ΄ (19η) Μαϊου, του Αγίου Ιερομάρτυρος ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ και των συν αυτώ ΑΚΑΚΙΟΥ, ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ και ΠΟΛΥΑ

Πατρίκιος ο Άγιος Ιερομάρτυς και οι συν αυτώ Άγιοι Μάρτυρες Ακάκιος, Μένανδρος και Πολύαινος ηξιώθησαν των στεφάνων του Μαρτυρίου εις την Προύσαν της Μικράς Ασίας επί του … [...]

Προφητείες για τον Χριστό

Ιησούς Χριστός ο Αρχιπάρθενος, έργον αγιογραφείου Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου 2015 Σειρά κηρυγμάτων με ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη π. Επιφάνιο Χατζηγιάγκου με θέμα την ερμηνεία του … [...]