Ο νέος Υπουργός Άμυνας της Κύπρου στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο

Συνάντηση με τον Προκαθήμενο της κατά Κύπρον Εκκλησίας πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου 2018 ο νέος Υπουργός Άμυνας κ. Σάββας Αγγελίδης.
Ο νέος Υπουργός έφθασε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου λίγο πριν το μεσημέρι και είναι η πρώτη φορά που συναντάται κατ’ ιδίαν με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο. 
Καλωσορίζοντας τον κ. Αγγελίδη, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος συνεχάρη τον νέο Υπουργό για την εκλογή του και τον διορισμό του στη νευαραλγική θέση του Υπουργού Άμυνας της ημικατεχόμενης Κύπρου.
«Θα είμαστε πάντοτε σε επαφή γιατί μας ενδιαφέρει η πατρίδα μας και ευελπιστούμε ότι θα ανατείλουν καλύτερες μέρες και για τα εθνικά μας προβλήματα και για τις οικονομικές καταστάσεις της Κύπρου» είπε ο Αρχιεπίσκοπος.
«Είμαι σίγουρος ότι ο Θεός μας αγαπά πέραν του κανονικού και θα πάμε καλά» πρόσθεσε.
Ευχαριστώντας τον Αρχιεπίσκοπο, ο Υπουργός Άμυνας κ. Σάββας Αγγελίδης είπε πως ο Ελληνισμός της Κύπρου πέρασε δύσκολες μέρες, αντιμετώπισε προσβολές και επιθέσεις και όμως στέκεται πάντοτε αγέρωχος και ανόθευτος.
«Θα προχωρήσουμε στο αύριο με ένα καλύτερο μέλλον για τον Ελληνισμό της Κύπρου».
Τον νέο Υπουργό συνόδευε ο Ταγματάρχης (ΠΖ) Λούης Πατσαλίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αόρατοι ερημίτες στην Κρήτη!

Περί τα μέσα του 19ου αιώνα (περίπου το 1850) ο τότε ηγούμενος της Μονής Οδηγήτριας [βρίσκεται στα Αστερούσια Όρη, του νομού Ηρακλείου] είχε δώσει εντολή όλοι οι βοσκοί … [...]

Οι τρόποι της προσευχής

Ο Γέρων Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης μιλάει για τους τρόπους της προσευχής, με τους οποίους η ανθρώπινη ψυχή στρέφεται καθημερινά στον Πατέρα και Δημιουργό της Θεό, και … [...]

Η άνεση της πνευματικής ζωής

Πώς όμως θα μπορέσουμε να γλιτώσουμε από όλη αυτή την απρέπεια, την προπέτεια, την ασχημονία; Χρειάζονται άραγε μεγάλοι αγώνες και φοβερές ασκητικές προσπάθειες, νηστείες … [...]