Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων τίμησε τον Βαντίμ Νοβίτσκι

Γραφείο ρεπορτάζ:  Romfea.gr

Με τον Χρυσό Σταυρό του Ανώτατου Ταξιάρχη του Παναγίου Τάφου, τίμησε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος Γ΄ τον επιχειρηματία και βουλευτή του Ουκρανικού Κοινοβουλίου κ. Βαντίμ Νοβίτσκι.
Ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας, τίμησε τον κ. Νοβίτσκι για τις φιλανθρωπίες και χρηματικές δωρεές που έχει προσφέρει στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr ο κ. Βαντίμ Νοβίτσκι το 2016-2017 υποστήριξε οικονομικά τα έργα αποκατάστασης του Παναγίου Τάφου.
“Είναι μεγαλή τιμή για μένα που συνέβαλα οικονομικά στην αποκατάσταση του Παναγίου Τάφου” – ανέφερε μετά την παρασημοφόρηση ο κ. Βαντίμ Νοβίτσκι.
Επίσης ο Βουλευτής της Βερχόβνα Ράντα τόνισε ότι “είναι ευγνώμων στην Εκκλησία των Ιεροσολύμων για την υποστήριξη της κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη εποχή για την Ουκρανία”.
Τέλος ο κ. Νοβίτσκι ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ΄ για την τιμή που του έκανε, υπογράμμιζοντας ότι έλαβε μια τιμή από τα ευλογημένα χέρια του Πατριάρχη της Αγίας Γης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κρίση στην Οικουμενική Ορθοδοξία

Γράφει ο Λουκάς Α. Παναγιώτου Το Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, εκτός του κεντρικού Τμήματός του, στην πρωτεύουσα της Κύπρου, περιλαμβάνει τέσσερα Κέντρα … [...]