Ο προσωπικός γιατρός του Αγίου Παϊσίου

Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με μια τριπλή προσφορά. Επιλέξτε cd και βιβλία για να συμπληρώσετε την βιβλιοθήκη σας.
H εφημερίδα στο βασικό της θέμα παρουσιάζει τα φαβορί και όσους σπεύδουν να δηλώσουν ενδιαφέρον για τις εκλογές των 4 Μητροπόλεων που θα γίνουν τον Οκτώβριο από τη σύνοδο της Ιεραρχίας και την ξαφνική τραγωδία με τον μακαριστό Mητροπολίτη Φιλίππων κ. Προκόπιο.
Ο καθηγητής χειρουργικής και επί χρόνια προσωπικός γιατρός του Αγίου Παϊσίου Γεώργιος Μπλάτζας εξομολογείται σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, όσα έζησε κοντά στον γέροντα.
«Ένιωθες τη δύναμη της πίστης του. Ήταν ένα κομμάτι ατόφιο αγάπη. Κάθε φορά που τον επισκεπτόμουν, γύριζα σπίτι άλλος άνθρωπος» λέει χαρακτηριστικά.
Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:
•  Ιστορικές μονές και εκκλησίες αφιερωμένες στη Θεοτόκο
• Το τραγικό τέλος και το «ύστατο χαίρε» στον κυρό Προκόπιο
• Ο Ρώσος μοναχός Αγάπιος που έχασε το φως του αλλά όχι και την πίστη του. Το 1870 εκάρη μοναχός στην ξακουστή Μονή του Βαλαάμ.
• Αφιέρωμα στο Πρώτο Κοιμητήριο των Αθηνών 
• Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος μιλά για τις αξίες της Ορθοδοξίας και τη σχέση του με την Εκκλησία από τη νεανική του ηλικία, τα κατηχητικά και την κλίση του στην ψαλτική, αλλά και για την παιδεία.
Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Ηρακλής Ρεράκης, ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α
Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με την τριπλή προσφορά (cd και βιβλία), κοστίζει 3,5 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes @ orthodoxialitheia.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Νέο «χτύπημα» σε Ναό της Ηπείρου

Μετά από αρκετούς μήνες, νέο χτύπημα σημειώθηκε σε εκκλησία της Ηπείρου. Στο Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου, καταγγέλθηκε την Παρασκευή κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην … [...]