Ο Σεβαστείας Θεοδόσιος καταδικάζει την Ισραηλινή επιθετικότητα εναντίον της Συρίας

Του Θάνου Θανόπουλου στην Romfea.gr

Την Ισραηλινή επιθετικότητα εναντίον της Συρίας, καταδίκασε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σεβαστείας κ. Θεοδόσιος (Ατάλα) του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.
“Οι συνεχείς Ισραηλινές επιθέσεις είναι αποτέλεσμα αποτυχίας της αντισυριακής συνωμοσίας” – ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Θεοδόσιος.
Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, υπογράμμισε ότι “η βάρβαρη Σιωνιστική επιθετικότητα εναντίον της Συρίας, ισοδυναμεί με επιθετικότητα κατά της Παλαιστίνης”.
Ακόμη ο Μητροπολίτης Θεοδόσιος τόνισε ότι “όσοι παίζουν τον ρόλο των συνωμοτών κατά της Παλαιστίνης και της πρωτεύουσάς της, Ιερουσαλήμ, σχετίζονται με την Συρία η οποία άρχισε να ανακάμπτει μετά τις νίκες που επιτεύχθηκαν κατά της τρομοκρατίας”.
“Ο παλαιστινιακός λαός στέκεται αλληλέγγυος στους αδελφούς Σύριους, διότι η Συρία είναι η καρδιά του Αραβικού Έθνους και η οποία από το 1948 στηρίζει τον παλαιστινιακό λαό” – πρόσθεσε κλείνοντας ο Μητροπολίτης Σεβαστείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγχος και πνευματικη ζωη…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Άγχος: Μπορεί η ίδια η πνευματική ζωή να δημιουργήσει με κάποιο τρόπο άγχος σε έναν άνθρωπο; Ναι, όταν προσπαθεί … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΣΤ΄ (16η) Ιουλίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΑΝΤΙΟΧΟΥ, αδελφού του Αγίου Μάρτυρος Πλάτωνος.

Αντίοχος ο Μάρτυς κατήγετο εκ της εν Καππαδοκία πόλεως Σεβαστείας, την ιατρικήν δε μετερχόμενος περιήρχετο τας πόλεις και ιάτρευσε τους ασθενούντας. Περιερχόμενος λοιπόν … [...]