Ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης στο Διδυμότειχο (ΦΩΤΟ)

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου επισκέφθηκε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 7ης Φεβρουαρίου ε.ε., στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό.
Κατά την συνάντηση συνεζητήθησαν κοινού ενδιαφέροντος θέματα, που αφορούν την παραμεθόριο περιοχή του Κεντρικού και Βορείου Έβρου.
Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον Υπουργό επί τη αναλήψει των καθηκόντων του, να του μεταφέρει την αγωνία του για τα προβλήματα της περιοχής και να του ευχηθεί επιτυχία στο έργο του.
Το πρωί της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος προέστη της τελετής ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων Α΄ ΕΣΣΟ 2020 στο Στρατόπεδο Λαγού-Διδυμοτείχου, παρουσία του Διοικητού της 30ής Ταξιαρχίας Ταξιάρχου Λυσάνδρου Ξηρογιάννη, και του Υποδιοικητού της XVI Μεραρχίας Ταξιάρχου Γεωργίου Διβάρη.
Παρόμοιες τελετές ορκωμοσίας εγένοντο παρουσία εκπροσώπων του Σεβασμιωτάτου και των Διοικητών των αντιστοίχων μονάδων στο Σουφλί και την Πλάτη-Τριγώνου.
Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα στο Παράρτημα Διδυμοτείχου της Σχολής Δοκιμών Αστυφυλάκων, παρουσία του Διοικητού της Σχολής Κωνσταντίνου Βλάχου.
Ο Σεβασμιώτατος με την ευκαιρία μίλησε στους σπουδαστές για την αξία του χρόνου και, αφού τους ευχήθηκε πρόοδο και επιτυχία, τους διένειμε την Καινή Διαθήκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Συνοδική Θεία Λειτουργία για τα 45 χρόνια Αρχιερατικής διακονίας του Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Μέ ἰδιαίτερη χαρά, ἡ Ἱερά Ἐπαρχιακή Σύνοδος τῆς Ἐκκλησίας Κρήτης, ἀνακοινώνει, ὅτι, μέ ὁμόφωνη Ἀπόφαση Αὐτῆς, θά ἑορτασθεῖ ἡ ἐπέτειος τῆς συμπλήρωσης σαράντα πέντε ἐτῶν … [...]

Τα Ελληνικά γράμματα στη Βόρειο Ήπειρο

Καθώς διανύουμε την τρίτη δεκαετία του συνεχούς αγώνα για τον εκδημοκρατισμό της πρώην διδακτορικής Αλβανίας, πολλά είναι τα κείμενα και οι ποικίλες δημοσιεύσεις που … [...]

Σκέψου πριν μιλήσεις

– Αχ Λιονταρή μου, μη με πλησιάζεις σήμερα, γιατί το στόμα σου μυρίζει άσχημα! Ο βασιλιάς των ζώων θυμωμένος με την παρατήρηση της γυναίκας του της λιονταρίνας, … [...]