Ο ΥΦΥΠΕΞ Α. Διαματάρης στο Κονάκι της Ι.Μ. Εσφιγμένου

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Το Κονάκι της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου στις Καρυές, επισκέφθηκε ο ΥΦΥΠΕΞ για θέματα αποδήμου Ελληνισμού κ. Αντώνης Διαματάρης.
Ο κ. Διαματάρης έτυχε θερμής υποδοχής από τον Ηγούμενο Βαρθολομαίο, καθώς και από τον Καθηγούμενο της ΙΜΜ Λαύρας Γέροντα Πρόδρομο.
Στη συνέχεια ο Γέροντας Βαρθολομαίος ξενάγησε τον ΥΦΥΠΕΞ κ. Διαμάταρη στο Κονάκι της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, ο οποίος τον ενημέρωσε για όλες τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Διαματάρης ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου, αλλά και για συμπεριφορές που προσβάλλουν το Άγιον Όρος.
Να αναφερθεί ότι ακολούθησε αγιορείτικο κέρασμα, στο οποίο συμμετείχαν ο γνωστός μεγαλοδικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου και ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Κυδωνιάς Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μετονομασίες δύο Ιερών Μητροπόλεων

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr Δημοσιεύθηκαν στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για την μετονομασία της … [...]

Η σχέση μας με τον κόσμο

Δεν είναι λίγες οι φορές που βρισκόμαστε με ανθρώπους που «δεν είναι της Εκκλησίας», ή «δεν πιστεύουν», ή, τέλος πάντων, δεν έχουν τις ίδιες αντιλήψεις με μας για τη ζωή … [...]

Εύκολα τα λόγια, μα δύσκολα τα έργα

– Πάει, ξεγράψτε τη γάτα και τη λαχτάρα της! Όλοι οι ποντικοί γύρισαν και κοίταξαν απορημένοι τον νεαρό ποντίκαρο, που έκανε τη σοβαρή και περισπούδαστη … [...]