Πάτρα: Παράκληση για τους διαγωνιζομένους μαθητές στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Την Δευτέρα το απόγευμα 3.6.2019 στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών ετελέσθη παράκληση προς τον Άγιο Ανδρέα υπέρ φωτίσεως και ενισχύσεως των μαθητών και μαθητριών που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. κ. Χρυσοστόμου.
Στην ιερά ακολουθία η οποία ετελέσθη σε κατανυκτικό κλίμα συμμετείχε πλήθος μαθητών και μαθητριών, μαζί με τους γονείς τους οι οποίοι προσέτρεξαν για να προσευχηθούν στον Ιερώτατο Απόστολο και να λάβουν την ευχή του Σεβασμιωτάτου προς ενίσχυση και επιστηριγμό στον αγώνα τους.
Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος προς τα παιδιά τους ευχήθηκε πατρικά και με πολλή αγάπη κάθε ευλογία παρά Κυρίου, φωτισμό και επιτυχία στους ωραίους σκοπούς τους, ενώ τους διεβεβαίωσε ότι την ώρα των εξετάσεων όπως και πάντοτε θα τους συνοδεύει με την προσευχή του.
Τέλος, ως ευλογία έδωσε στα παιδιά από μια εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η Αγία Ζώνη στην πόλη της Κορίνθου

Την Τρίτη 25 Ιουνίου έ.έ. στις 7:30 μ.μ., η Αγία Ζώνη θα μεταφερθεί στην πόλη της Κορίνθου όπου θα τεθεί προς προσκύνηση στο πλαίσιο των εορτασμών «ΙΓ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ … [...]

Περι μετανοίας

Συνέντευξη στον σταθμό 4Ε (Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Ενημερωτική Εκπομπή) με τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό στον μακαριστό π. Θεόφιλο Ζησόπουλο. Ο γέροντας Ιωσήφ … [...]