Πανήγυρη Ιεράς Μονής Γενεθλίου της Θεοτόκου στο Άστεν Ολλανδίας (ΦΩΤΟ)

Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στην Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου στο Άστεν της Ολλανδίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου και Εξάρχου Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρου, με συλλειτουργούς ιερείς και διακόνους της Μητροπόλεως.
Πλήθος πιστών από όλη την Μητροπολιτική περιφέρεια και τα γειτονικά κράτη, κατέφθασαν στο μοναστήρι για να τιμήσουν την Θεοτόκο και να συμπανηγυρίσουν στην Μονή της.
Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε αρτοκλασία στον αύλειο χώρο της Μονής, ευχαρίστησε τον ιερό κλήρο και όλους τους ευλαβείς προσκυνητές για την συμμετοχή τους στην πανήγυρη και την αγάπη και στήριξή τους στο μοναστήρι της Παναγίας.
Ακολούθησε το εόρτιο κέρασμα και επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο της μακαριστής Γερόντισσας Μαρίας, κτητόρισσας της εν λόγω Μονής.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

To τεράστιο βιολί

Η Κατερίνα μπήκε στο ωδείο. Μια πολύ ευγενική κυρία της είπε να περιμένει έξω από μια αίθουσα. Σε λίγο θα έκανε το πρώτο της μάθημα στο βιολοντσέλο. Ήταν πολύ χαρούμενη … [...]

Σόλων ο Αθηναίος

Ένας κοσμογυρισμένος σοφός ήταν ο Σόλωνας από την Αθήνα. Είδε και άκουσε πολλά στα εμπορικά του, κυρίως, ταξίδια και με την εμπειρία και τη σοφία του αγάπησε και ύμνησε … [...]