Πανηγυρικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ναό του Ρέντη (ΦΩΤΟ)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και εκκλησιαστική ιεροπρέπεια τελέστηκε σήμερα, Τρίτη 29 Αυγούστου ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Απότομης της Τίμιας Κεφαλής του Αγίου ένδοξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστου Ιωάννου, στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ναό στη περιοχή του Ρέντη.
Αξίζει να αναφερθεί, ότι στον Ιερό Ναό τέθηκε προς προσκύνηση Ιερό Λείψανο του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου το οποίο φυλάσσεται μόνιμα στο Ναό.
Στον εσπερινό χοροστάτησε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, πλαισιούμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως και τους εφημέριους του Ναού.
Τέλος να σημειωθεί πως μετά το πέρας του εσπερινού πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας και του Λείψανου του Αγίου Ιωάννου, με τη συνοδεία των αρχών της πόλεως και πλήθος κόσμου.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

2η Γιορτή Νεολαίας στην Καλαμαριά (ΦΩΤΟ)

Με χαμόγελα χαράς, ελπίδας και ζωντάνιας από μικρά, μεγάλα παιδιά και νέους πλημμύρισε η κεντρική πλατεία του Δημαρχείου Καλαμαριάς, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2018, στη 2η … [...]

Ανακήρυξη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου σε Επίτιμο Πρόεδρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην τελετή ανακηρύξεως της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου εις … [...]