Πανηγυρικός Εσπερινός του Ευαγγελισμού στο Κιλκίς (ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, τελέστηκε ο Β’ Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ με την συμμετοχή του Πρωτοσύγκελλου π. Επιφανίου Θεοδωρίδη, του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου π. Γεωργίου Παντελίδη καθώς και με την παρουσία των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως και πυκνού εκκλησιάσματος.
Ο Σεβασμιώτατος επισήμανε πως η περίοδος της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής δια μέσου των προσωπικών πνευματικών μας αγώνων, μας προάγει στην σωτήρια πορεία μας προς την επουράνια βασιλεία.
Στο τέλος του Εσπερινού ακολούθησε πνευματική ομιλία με ομιλητή τον Οσιολογιώτατο Ιερομόναχο π. Αρτέμιο εκ της Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους, με θέμα: «Η πνευματική σημασία της επαναστάσεως του 1821».
Ο π. Αρτέμιος μίλησε με λόγο ιστορικώς τεκμηριωμένο, αποκαθιστώντας την πραγματική σημασία του αγώνα της ανεξαρτησίας και ακυρώνοντας τις πλαστογραφίες της ιστορίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Διάφορα Θέματα • Οταν πεις την λέξη Εξομολόγηση ο άλλος αντιδράει λές και βάζει το χέρι του στην πρίζα.

Οταν πεις την λέξη Εξομολόγηση ο άλλος αντιδράει λές και βάζει το χέρι του στην πρίζα. ..Αρχίζουμε και ξεπερνάμε και τους ειδωλολάτρες έχουμε φύγει μπροστά κατά πολύ.Το … [...]