Πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Βελιγράδι

Πατριαρχική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Πατριάρχη Σερβίας κ. Ειρηναίου, τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
Ο ναός ήταν κατάμεστος από πλήθος πιστών, αλλά και κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου και Κάρλοβατς.
Επίσης παρέστησαν η Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Δημοσίων Έργών κα Ζοράνα Μιχαήλοβιτς, ο Διευθυντής για τις συνεργασία εκκλησιών με θρησκευτικές κοινότητες κ. Μιλέτα Ραντόγιεβιτς, ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Βελιγράδι, Ηλίας Ηλιάδης και προσωπικότητες από την δημόσια και πολιτιστική ζωή του Βελιγραδίου.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στην Θεία Λειτουργία παρέστη και ο διάσημος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς, στον οποίο ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας πρόσφερε μια εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ με αφιέρωση για τον γιό του Νόβακ Στέφανο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Πειραιάς τίμησε τον Πολιούχο του (ΦΩΤΟ)

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ πραγματοποιήθηκαν οι φετινές Λατρευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο και Προστάτη Άγιο της πόλεως του … [...]

H Μεγάλη Νίκη της Ζωής

Η Ζωή είναι μια τόση δα μικρή ζαχαρίτσα. Ζει ανέμελα στην αγαπημένη της Ζαχαροχώρα, παρέα με τους ξεχωριστούς της φίλους. Όμως ένα τρομερό γεγονός θα συμβεί και θα … [...]