Πανηγύρισε το Βατοπαιδινό Κελλί του Αγίου Νικολάου Αμμωνά (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Δημήτρης Χαριστάς στην Romfea.gr

Κατά τα αρμόζοντα και μοναχοπρεπώς πανηγύρισε το Ιερόν Βατοπαιδινόν Κελλίον του Αγίου Νικολάου Αμμωνά εις Καρυάς του Αγίου Όρους, την ημέρα της ανακομιδής – προόδου των ιερών λειψάνων του Αγίου.
Ιερομόναχοι και μοναχοί παρέστησαν εις την πανήγυριν, ομοίως και δεκάδες προσκυνητές από διάφορα μέρη του κόσμου, μέ προεξάρχοντας μέλη της Ιεράς Επιστασίας και Αντιπροσώπων Ιερών Μονών.
Της πανηγυρικής θείας Λειτουργίας προεξήρχεν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Πανοσ. Αρχιμ. Εφραίμ, έχων συλλειτουργούς αντιπροσώπους Μονών και Κελλίων.
Ενώ εις τον μεθέορτον Εσπερινόν και το κτητορικόν μνημόσυνον προεξήρχεν ο Καθηγούμενος της Ι. Μ. Εσφιγμένου Πανοσ. Αρχιμ. Βαρθολομαίος.
Ο Γέρων του Κελλίου Ιερομ. Σπυρίδων μετά της τιμίας Συνοδείας αυτού παρείχε πλουσίαν φιλοξενίαν εις τους πατέρας και αδελφούς προσκυνητας οι οποίοι έσπευσαν να τιμήσουν και να ευλογηθούν από τον εν πάσι και πανταχού προφθάνοντα Πανάγιον Νικόλαον.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Προϋποθέσεις για την επιτυχία του γάμου

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος μιλάει για τις προϋποθέσεις που η πείρα της Εκκλησίας και των αγίων θεωρεί απαραίτητες για την επιτυχία του χριστιανικού γάμου και την … [...]