Παπαχριστόπουλος: ''Κράτος και Εκκλησία θα έπρεπε να έχουν άλλη σχέση''

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Στο Focus Press μίλησε ο πρώην βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος μεταξύ των θεμάτων αναφέρθηκε και στις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας.
Σε ερώτηση για την κόντρα μεταξύ Κράτους και Εκκλησίας για τους κληρικούς, ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε ότι “είναι από τα δύσκολα πράγματα οι σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας, έπρεπε να μπει τέλος στην αδράνεια. Το θέμα όμως δεν λύνεται με την μια, αλλά πιστεύω ότι ξεκινάει κάτι”.
“Κράτος και Εκκλησία θα έπρεπε να έχουν μία άλλη σχέση. Είμαστε μια βαθιά θρησκευόμενη χώρα, πιστεύω όμως αργά η γρήγορα να γίνουμε ένα σύγχρονο Κράτος. Δεν έχω τίποτα με την Εκκλησία την αγαπώ πολύ, αλλά πρέπει να μπουν και εκεί κανόνες” – πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαχριστόπουλος.
Σε άλλο σημείο ο κ. Παπαχριστόπουλος τόνισε: “Δεν είναι μεγάλο βήμα αυτό που έγινε, είναι ένα πολύ μικρό βήμα! Αλλά έστω έγινε μια αρχή”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Περνάνε οι μέρες θα γίνουν πολλά!

17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 +Κυριακή ΙϚ´ΛΟΥΚΑ ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ ΕΩΘΙΝΟΝ Ε’ Λουκ. 24,12-35 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ , Β´ Τιμ. γ΄, 10-15 ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ, Λουκ.ιη´, 10-14 Το μάθημα πραγματοποιήθηκε … [...]