Παράδοση Ιερών Κειμηλίων στον Μητροπολίτη Δράμας Παύλο

Την θαυματουργή ιερή εικόνα του αγίου μεγαλομάρτυρα Γεωργίου του τροπαιοφόρου με επτά λειτουργικά σκεύη – κειμήλια από την Ιερά Μονή Χαλιναρά Χάρσερας της Αργυρούπολης του Πόντου, δώρισε στον Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο ο κάτοχός τους κ. Λουκάς Γκούλτας.
Η παράδοση των ιερών κειμηλίων έγινε την Τρίτη 18 Ιουνίου ε.ε. στο μητροπολιτικό μέγαρο.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Γκούλτα για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του και ο δωρητής δήλωσε ότι με ικανοποίηση εναπέθεσε τα ιερά κειμήλια στα χέρια του Μητροπολίτη ο οποίος θα τα διαφυλάξει και θα τα αναδείξει, αφού άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη και η προσφορά του στον ποντιακό Ελληνισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγχος και πνευματικη ζωη…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Άγχος: Μπορεί η ίδια η πνευματική ζωή να δημιουργήσει με κάποιο τρόπο άγχος σε έναν άνθρωπο; Ναι, όταν προσπαθεί … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΣΤ΄ (16η) Ιουλίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΑΝΤΙΟΧΟΥ, αδελφού του Αγίου Μάρτυρος Πλάτωνος.

Αντίοχος ο Μάρτυς κατήγετο εκ της εν Καππαδοκία πόλεως Σεβαστείας, την ιατρικήν δε μετερχόμενος περιήρχετο τας πόλεις και ιάτρευσε τους ασθενούντας. Περιερχόμενος λοιπόν … [...]