Παράδοση παραϊατρικού υλικού στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Ικανή ποσότητα παραϊατρικού υλικού παρέδωσε ο Σ. Σ. Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, με σκοπό την ενίσχυση του έργου των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού της περιοχής, σε περίοδο αυξημένων αναγκών, όπως αυτή της μεγάλης τουριστικής κίνησης.
Την ίδια ημέρα, εκπρόσωπος του «Ε», παρέδωσε στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων – Γηροκομείο Βόλου, τέσσερα (4) μεγάλα χαρτοκιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης, προς ενίσχυση των απόρων γερόντων που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα αυτό.
Το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος – που λειτουργεί ως παράρτημα του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» – είναι μια πηγή από την οποία αντλούν πολλά αναγκαία υλικά, όχι μόνο άπορες οικογένειες και εγκαταλελειμμένα πρόσωπα, αλλά και πολλές κοινωνικές υπηρεσίες και νοσηλευτικά ιδρύματα της ευρύτερης περιοχής μας (Νοσοκομείο Βόλου, τα ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ: Ζαγοράς, Σκοπέλου, Αλμυρού, Βελεστίνου, Κισσού, ο Ξενώνας «ΦΙΛΥΡΑ», τα Ιδρύματα του Βόλου: Γηροκομείο, Ορφανοτροφείο, Άσπρες Πεταλούδες, Κιβωτός του Κόσμου, Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων κ.α. οι Φυλακές (Κασσαβετείας και Βόλου), τα κρατητήρια της Ελληνικής Αστυνομίας Μαγνησίας κ.άλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Αρχιεπισκοπος Κρητης Ειρηναιος μιλα στην “Π”: “Η θεση του Αρχιεπισκοπου εχει μονο μια εννοια: Αυτη της προσφορας στον ανθρωπο”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); “Είτε με τιμήσουν είτε όχι δεν έχει κανένα νόημα για εμένα. Είναι περιττοί οι εορτασμοί. Η θέση του Αρχιεπισκόπου έχει … [...]