Παραδοσιακό πανηγύρι στην Ι.Μ. Σιδηροκάστρου

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου της ενορίας του Καμαρωτού λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο το Σάββατο της Διακαινησίμου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος.
Οι ευλαβείς κάτοικοι της ενορίας υπερπλήρωσαν το ναΐδριο προκειμένου να τιμήσουν, έστω και ετεροχρονισμένα τον Άγιο Αθανάσιο.
Μετά τη Θεία Λειτουργία ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στον αυλόγυρο με τη συμμετοχή πολλών χορευτικών τμημάτων και συλλόγων, το οποίο παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για τις πρωτοβουλίες των μικρών ενοριών να ζωντανέψουν τον τόπο τους και την παράδοσή τους .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ζωή βρίσκεται στη γραφή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/26 ΜΑΪΟΥ 2019 +ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ Αγία Γλυκερία, Όσιος Σέργιος ο Ομολογητός, Όσιος Ευθύμιος ο Νέος κτήτορας της Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους,Άγιος Λαοδίκιος ο … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΚΣΤ΄ (26η) Μαϊου, μνήμη του Αγίου και ενδόξου Αποστόλου ΚΑΡΠΟΥ ενός των Εβδομήκοντα Αποστόλων.

Κάρπος, ο του Κυρίου Απόστολος, ήκμασε κατά τους χρόνους του βασιλέως Νέρωνος, του βασιλεύσαντος κατά τα έτη νδ΄ - ξη΄ (54-68) μ. Χ. συνηριθμείτο δε μετά των Εβδομήκοντα … [...]