Πατριαρχείο Μόσχας: ''Ο Πατριάρχης Κύριλλος θέλει λίγο να ξεκουραστεί''

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Άμεση ήταν η απάντηση από την Εκκλησία της Ρωσίας, όσον αφορά τα δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κυρίλλου.
Διάφορα ΜΜΕ έγραψαν ότι ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ρωσίας, ακύρωσε το ταξίδι του στην Αγία Πετρούπολη λόγω προβλήματων με την υγεία του.
“Ο Πατριάρχης Κύριλλος τον τελευταίο καιρό είχε πολύ έντονο πρόγραμμα, έτσι αποφάσισε να κάνει ένα διάλλειμα για λίγες ημέρες ξεκούρασης” – δήλωσε ο γραμματέας Τύπου π. Αλέξανδρος Βόλκωφ.
Σύμφωνα με τον π. Αλέξανδρο, ο Πατριάρχης είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί την Αγία Πετρούπολη το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαϊου, αλλά αναβλήθηκε για το τέλος του μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ζωή βρίσκεται στη γραφή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/26 ΜΑΪΟΥ 2019 +ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ Αγία Γλυκερία, Όσιος Σέργιος ο Ομολογητός, Όσιος Ευθύμιος ο Νέος κτήτορας της Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους,Άγιος Λαοδίκιος ο … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΚΣΤ΄ (26η) Μαϊου, μνήμη του Αγίου και ενδόξου Αποστόλου ΚΑΡΠΟΥ ενός των Εβδομήκοντα Αποστόλων.

Κάρπος, ο του Κυρίου Απόστολος, ήκμασε κατά τους χρόνους του βασιλέως Νέρωνος, του βασιλεύσαντος κατά τα έτη νδ΄ - ξη΄ (54-68) μ. Χ. συνηριθμείτο δε μετά των Εβδομήκοντα … [...]