Πολυαρχιερατικός Εσπερινός Ονομαστηρίων Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ (ΦΩΤΟ)

Με με την δέουσα Εκκλησιαστική λαμπρότητα και τάξη τελέστηκε σήμερα, Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 ο Εσπερινός επί τη μνήμη του Αγίου Σεραφείμ Αρχιεπισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου, εορτή κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.
Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής κ. Δανιήλ, και συγχοροστάτησαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Βρεσθένης κ. Θεόκλητος, Κορωνείας Παντελεήμων, Πτολεμαΐδος Εμμανουήλ (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), Πατρών κ. Χρυσόστομος, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Ιλίου κ. Αθηναγόρας, Φθιώτιδος κ. Συμεών και ο Θεοφ. Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος.
Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής κ. Δανιήλ.
Μετά το πέρας του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ευχαρίστησε τους παρισταμένους Αρχιερείς, τον κλήρο και τους πολυπληθείς ευσεβείς Χριστιανούς, για την συμπροσευχή και την αδελφική εν Χριστώ αγάπη τους.
Τέλος να σημειωθεί ότι στον εσπερινό παρέστησαν οι Βουλευτές Α’ Πειραιά, Νίκος Μανωλάκος και Χριστόφορος Μπουτσικάκης.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η Δευτέρα Παρουσία

Ιησούς Χριστός ο Αρχιπάρθενος, έργον αγιογραφείου Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου 2015 Σειρά κηρυγμάτων με ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη π. Επιφάνιο Χατζηγιάγκου με θέμα την ερμηνεία του … [...]