Προκήρυξη για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο ΔΠΜΣ ''Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός''

Το ΔΠΜΣ “Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός”, συνεχίζοντας επιτυχώς τη λειτουργία του, για τρίτο ακαδημαϊκό έτος, ανανεωμένο, εξέδωσε και φέτος Προκήρυξη για την εισαγωγή σε αυτό εξήντα (60) μεταπτυχιακών φοιτητών, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.
Πρόκειται για κοινό μεταπτυχιακό του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ και Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του ΕΚΠΑ, στο οποίο διδάσκουν καθηγητές των δύο Τμημάτων και συνεργάτες από άλλες σχολές.
Οι ενδιαφερόμενοι για το ως άνω Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα μπορούν να απευθύνονται για οποιαδήποτε πληροφορία στη Γραμματεία του ΔΠΜΣ Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός» (Θεολογική Σχολή Α.Π.Θ., Γραμματεία Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας, γραφείο 212, 2ος όροφος, Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ, T.K. 54124 Θεσσαλονίκη).
Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 18 Οκτωβρίου (ώρες 12:00-13:00).
Υπεύθυνος Γραμματείας: κα. Ε. Κυρατζή (τηλ. επικοινωνίας: 2310996682, e-mail:ekyratz @ past.auth.gr).
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ταφή ή καύση των νεκρών;

Η προβολή του ερωτήματος της ταφής ή της καύσης των νεκρών, από ορισμένους κύκλους, τις τελευταίες δεκαετίες, επανέφερε στο προσκήνιο της επικαιρότητας ένα θέμα, με το … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΔ΄ (14η) Οκτωβρίου, μνήμη των Αγίων Μαρτύρων ΝΑΖΑΡΙΟΥ, ΠΡΟΤΑΣΙΟΥ, ΓΕΡΒΑΣΙΟΥ και ΚΕΛΣΙΟΥ.

Ναζάριος, Προτάσιος, Γερβάσιος και Κέλσιος οι θαυμαστοί και ένδοξοι Άγιοι Μάρτυρες έλαμψαν ως λαμπροί αστέρες βασιλεύοντος του ασεβεστάτου Νέρωνος, εν έτει νζ΄ (57). Ήτο … [...]