Πρωθιερέας Δημήτριος Σμυρνώφ: ''5 εκατομμύρια αμβλώσεις γίνονται ετησίως στην Ρωσία''

Πέντε εκατομμύρια αμβλώσεις γίνοται στη Ρωσία κάθε χρόνο, δήλωσε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου ο Πρωθιερέας Δημήτριος Σμυρνώφ, Επικεφαλής της Επιτροπής για θέματα Οικογένειας του Πατριαρχείου Μόσχας.
Ο π. Δημήτριος μιλώντας στο περιθώριο μιας διάσκεψης για την προστασία της οικογένειας στη Μόσχα, τόνισε μεταξύ άλλων ότι “ο αριθμός των παιδιών από αμβλώσεις φέτος ήταν πέντε εκατομμύρια. Αν δεν είχαμε σκοτώσει τόσα παιδιά θα είχαμε δέκα εκατομμύρια περισσότερα”.
Ο εκπρόσωπος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας κάλεσε όλους να σκεφτούν το μέλλον, ώστε να μην μετατραπεί όπως η Ευρώπη, όπου 11 αρχηγοί κρατών δεν έχουν καθόλου παιδιά.
Για να διορθώσει τη δημογραφική κατάσταση, ο Επικεφαλής της Επιτροπής θεωρεί επίσης σημαντικό να «κλείνουν οι τηλεοράσεις» όπου καλλιτέχνες μιλάνε εύκολα για τις αμβλώσεις που έκαναν «για χάρη της τέχνης».
“Για να αυξηθεί κάτι στον κήπο, πρέπει τουλάχιστον να αφαιρέσουμε τα ζιζάνια” – δήλωσε χαρακτηριστικά ο π. Δημήτριος Σμυρνώφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΖ΄ (17η) Σεπτεμβρίου, μνήμη ΠΙΣΤΕΩΣ, ΕΛΠΙΔΟΣ και ΑΓΑΠΗΣ, και της μητρός αυτών ΣΟΦΙΑΣ.

Σοφία η Αγία Μάρτυς και αι θυγατέρες αυτής Πίστις, Ελπίς και Αγάπη έζων εις την Ρώμην κατά τας ημέρας του δυσσεβούς αυτοκράτορος Ανδριανού, όστις εβασίλευεν εκεί, … [...]