Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Μητροπολίτη Λαγκαδά (ΦΩΤΟ)

Το πρωί της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου ε.έ., επισκέφτηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννη, αντιπροσωπίες της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών Ρεντίνας και της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού Ασσήρου, καθώς επίσης και η Χορωδία από το Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης και Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες Α.Μ.Ε.Α. «ο Σωτήρ», προκειμένου να του ευχηθούν τα Χρόνια Πολλά και να ψάλλουν τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και επίκαιρα εόρτια τραγούδια.
Υποδεχόμενος όλους με αισθήματα χαράς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, αφού τους ευχαρίστησε για την τιμητική επίσκεψη και για τις ευχές τους, τους προέτρεψε να έχουν γενναίο φρόνημα στην ζωή τους, να κρατάνε τις παραδόσεις και τα ήθη του τόπου μας, να ενθυμούνται πάντοτε όταν κανείς έχει τον Κύριο στην καρδιά του είναι ανίκητος και ότι η προσωπική σχέση του καθενός με τον Θεό είναι το σημαντικότερο γεγονός στην ζωή του ανθρώπου.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ

Τα πρώτα χρόνια Ο Μέγας Αθανάσιος γεννήθηκε το 297 μ.Χ. στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Από πολύ μικρή ηλικία έζησε τους διωγμούς που είχαν εξαπολύσει οι ειδωλολάτρες και … [...]